Pronađite Vaš apartman

Projekt LA MULA Poreč/Parenzo predstavlja spoj luksuza, dizajna i modernog stanovanja 21.stoljeća.

Ovim avangardnim stambeno-poslovnim projektom postavili smo visoke standarde i kvalitetu življenja kakvu zaslužuje Grad Poreč/Parenzo kao lider turizma i urbanog razvoja u Hrvatskoj.

Sa ukupno 106 premium apartmana te 388 parking mjesta u garažama i poslovnim prostorima sa luksuznim brendovima na 150 metara od porečke Rive i Mora te svega 300 metara od prve plaže, projekat "La Mula" odista čini istinskim "HEDONIZMOM MODERNOG ŽIVLJENJA"

Yellow Plus apartmani
tamo gdje moderno grli tradicionalno...

Yellow Plus Apartmani na I i II katu projekta La Mula su orijentirani prema starom Gradu Poreču. Krase ih iznimno kvalitetni ugradbeni materijali koji prate modernu notu enterijera.

Prilikom kupnje Yellow Plus Apartmana možete birati od jednosobnih do trosobnih jedinica, koje se ističu lukuznim standardom gradnje koji simbolizira moderno s pogledom na tradicionalno.

Luxe Green apartmani
za život na Mediteranu...

Luxe Green Apartmani projekta La Mula na I i II katu orijentirani su prema jugu i jugozapadu sa pogledom koji se pruža prema Rivi i Moru te samim time daju dimenziju više kvaliteti stanovanja.

Kupovinom jednog od Luxe Green Apartmana učinit ćete cijeli Vas dan okupan suncem uz pogled na plavetnilo mora…

Premium Blue apartmani
uz pogled koji se gubi na horizontu...

Premium Blue Apartmani simboliziraju bit projekta La Mula…

Apartmani u ovoj zoni, počevši od I kata do III kata i galerije sa Penthause-ima, orijentirani su tako da imaju predivan i ničim ometan pogled na More, Rivu, Grad Poreč te na sami Trg La Mula.

Supreeme Penthaus apartmani
samo za hedoniste i odvažne...

Supreme Penthause Apartmani u projektu La Mula predstavljaju esenciju urbanog hedonizma, modernog i odvažnog dizajna dvoetažnih Penthause-a s jedinstvenim krovnim terasama, predivnim pogledom na More i Grad Poreč koji odista oduzima dah.

Penthaus apartmani Vam omogućavaju da budete odista jedinstveni. Uživajte u hedonizmu življenja u jednom od devet luksuznih SUPREME PENTHAUSE Apartmana projekta LA MULA.